Tozkoparan İskender Oyuncuları İsimleri ve Yaşları

11-06-2022 08:37
Tozkoparan İskender Oyuncuları İsimleri ve Yaşları
TRT1’in sevilen Türk dizileri arasında yer alan Tozkoparan İskender, 2 Ocak 2021 tarihinde fantastik, macera, tarih, komedi ve aksiyon türünde yayınlanmaya başlayarak herkesin kalbini fethetmeyi başardı. İstanbul’da çekilen Tozkoparan oyuncuları isimleri kadar filmin konusu da hayli sürükleyicidir. Diziye başlarken tarihin gördüğü en iyi okçu Tozkoparan İskender ile tarihe doğru heyecanlı bir konunun içerisinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Her hafta pazar günleri yayınlanan çocuk dizisi yetişkinlerin de ilgisini çekmektedir. Özellikle örnek olmak anlamında çocukların okçuluk gibi sporları daha yakından tanımasına ve tarihini yaşamasına imkan tanımaktadır.

Okuma Önerisi: Okçuluk Sporuna Kaç Yaşında Başlanmalı?

Özel kutusunda Tozkoparan İskender ok yay setimizi gördünüz mü?

12 yaşa kadar gençlerin kullanımı için mükemmel bir tasarıma sahiptir. Mavi, yeşil, kırmızı ve kahverengi renkleri mevcuttur. Dayanıklı ve esnek polimer reçineden üretilmiştir. Çocukların kullanımı için idealdir, kurulumu çok basittir.


tozkoparan okçuluk seti

https://www.okculuk.com/urun/tozkoparan-iskender-ok-yay-seti-cocuk

Tozkoparan İskender Oyuncuları ile Diziyi Tanıyalım

Henüz 2 sezonu bulunan Tozkoparan dizisi oyuncuları çoğu çocuk olmakla beraber zaman zaman dizide geçen şiddet ve kötü örnek oluşturabilecek faaliyetler içine düşmektedirler. Gerçek yaşamdan etkilenerek yazılmış olan Tozkoparan oyuncuları, Osmanlı İmparatorluğu döneminde yaşananları yansıtarak izleyici ile bağ kurmayı başarır.

Zamanda yolculukla İskender’in okçular tekkesine girmesini sağlamaya çalışan Salih ve Fikri, daha da geçmişe giderek İskender’in çocukluk hali ile tanışır. Daha 12 yaşında olmasına rağmen çok başarılı bir kemankeş olan İskender; Salih ve Fikri’nin de baskısıyla tekkeye girer. Lakin tekkede böylesine başarılı birinin olması casus Giovanni/Cihangir’in hoşuna gitmez. Asıl amacı padişahı öldürmek olan casus Cihangir, çocukları yolundan çekmek amacıyla onlara pusu kurar fakat Salih, Fikri ve İskender, çatışmadan sağ olarak çıkmayı başarırlar. Dinlendikleri noktada zaman makinesi İskender’in dikkatini çeker ve makineyi inceler. Bu sırada Cihangir, ok atarak İskender’i öldürmeye çalışır fakat oku yanlışlıkla zaman makinesine denk gelir. Bu nedenle orada bulunan 4 kişi de geleceğe giderek gittikleri zamana uyum sağlamaya çalışırlar. Burada tanıştıkları Tozkoparan karakterleri olarak öne çıkacak olan Mavi Ay takımı, ekibin geçmişe geri dönmesinin en büyük yardımcısı olur. Cihangir’in asıl amacını öğrenen İskender, asıl adı Giovanni olan casusun Sultan’ı öldürmesine mani olur.

Tozkoparan Oyuncuları Gerçek İsimleri Nedir?

Zamanda yolculuğa katılan Mavi Ay ve Tozkoparanlar bir şekilde zamangacı kapatarak durdurmayı başarırlar. 2. sezonda eklenen oyuncular ile birlikte  Tozkoparan dizi oyuncuları isimleri genellikle pek çok filmde geçmektedir.

Tozkoparan İskender

Çağan Efe Ak: 2007 doğumlu Çağan Efe, Tozkoparan dizisi dışında pek çok filmde rol alarak kamera karşısına geçmiştir. Oyunculuğun yanı sıra seslendirme de yapmaktadır. Dizide Mavi Ay’ın lideri olarak kötülerle savaşır.

Sinan Karayaman

Yağız Kılınç: 2007 doğumlu Yağız, pek çok dizi ve filmde rol alarak televizyon dünyasında kariyerine devam etmektedir.  Dizide Mavi Ay’ın üyesi olarak bulunur.

sinan karayaman yağız kılıç

Asya Türkönder

Tuana Naz Tiryaki: 2006 doğumlu olan Tuana, Sadri Alışık Kültür Merkezinden aldığı drama ve oyunculuk eğitimi ile çeşitli sinema ve dizilerde oynayarak kariyerini bu alanda oluşturmaya devam etmektedir. Telefona ve bilgisayara düşkün olan Asya karakteri, Mavi Ay üyesidir.  

asya türkönder tuana naz tiryaki

Elif Baharvadi 

Leyla Kırşan: 2008 doğumlu olan Leyla, yardımcı karakter olarak pek çok dizi ve filmde görev almıştır. Doğaya önem vermesi ile oynadığı karaktere hayat veren Elif, Mavi Ay takımındadır.

Arda Tatlıdilli

Deniz Erayvaz: 2009 doğumlu olan Arda, 2014 yılından bu yana oyuncu olarak pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Kısa boylu olması ile herkesi güldüren, Mavi Ay üyesidir.

Cenk  

Berat Efe Parlar: 2004 doğumlu olan Berat Efe, oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile başlamış olup pek çok dizi ve filmde görev almıştır. Güldüy Güldüy’ün sevilen ekip üyelerinden biri olan oyuncu; Altın Melek Ödülleri, 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri, Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülü ile başarısını kanıtlamıştır. Pençenin kaptanı olarak dizide bulunan Cenk bir zamanbozandır.

Bora  

Alperen Efe Esmer: 2007 doğumlu olan Alperen Efe, katıldığı Güldüy Güldüy programı ile oyunculuk kariyerine adım atarak gösterdiği başarıyla Tozkoparan ekibi içinde yer almayı başarır.  Pençenin üyesi olan Bora, pençezendir.

Pelin

Zeynep Doğangün: 2006 doğumlu olan Zeynep, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini tiyatro alanında devam ettirmektedir. Pençenin üyesi olan Pelin, pençezendir.

Ceren

Alisa Sezen Sever: 2006 doğumlu olan Alisa, Layla Şirin Cast oyunculuk ajansına bağlı olarak kariyerini sürdürmektedir. Pençenin üyesi olarak dizide yer alır.

Mete Sağlam

Cemrehan Karakaş: 1993 doğumlu olan Cemrehan, çeşitli dizi ve filmlerde gösterdiği başarı ile Tozkoparan ekibine dahil olan isimlerden biridir.Tozkoparan dizisinin başrolleri arasında olan Mete rolündedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.